Skip to content

Divendres 19 de febrer a les 19h faig una xerrada a Manresa sobre les relacions amb persones amb càncer. En aquest article trobaràs tota la informació sobre l’acte, i uns quants enllaços complementaris.

Càncer i tú: Relacions amb persones amb càncer

Relacions amb persones amb càncer - Xerrada a Manresa llibreria Papers

A la xerrada parlarem de com ajudar les persones que tenen càncer. De vegades hi ha por de com abordar el tema amb una persona que té la malaltia: no se sap si se n’ha de parlar, si és millor evitar el tema, què és adequat dir, que no és adequat –de vegades el sentit comú fa més mal que bé-. Són algunes de les qüestions més dubtes generen.

Tractarem el tema de l’acompanyament: del suport físic, psicològic i social, i de com ajudar-se també a un mateix quan fa d’acompanyant: l’estrès dels cuidadors se sol traduir en malestar i en la sensació de cremar-se.

I també parlarem de com el càncer es pot convertir en una oportunitat per créixer i descobrir maneres més positives de percebre la vida. Algunes persones que han passat la malaltia i s’han curat han canviat el seu sistema de creences i han après a valorar coses que potser abans valoraven menys: el temps, les amistats, etc.

Quedarà un temps per comentaris i participació dels assistents.

La Llibreria Papers

La Llibreria papers es troba a la Carretera de Santpedor nº 15 de Manresa, molt a prop de l’Estació d’Autobusos. És un espai literari on sovint s’hi fan activitats culturals: concerts de petit format, presentacions de llibres, etc.

Aquí teniu un mapa amb la seva ubcació.

Informació sobre la xerrada

Dia: Divendres, 19 de febrer de 2016
Hora: 19:00h
Lloc: Llibreria Papers (Ctra de Santpedor, 15, Manresa)
Parlaran: Joan Lluís Sagués (Llibreria Papers) i Joan Salvador Vilallonga (psicooncòleg)
Entrada gratuïta

Enllaços

Aquest article té 0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back To Top
Busca