Skip to content

Divendres 19 de febrer a les 19h faig una xerrada a Manresa sobre les relacions amb persones amb càncer. En aquest article trobaràs tota la informació sobre l’acte, i uns quants enllaços complementaris.

Càncer i tú: Relacions amb persones amb càncer

Relacions amb persones amb càncer - Xerrada a Manresa llibreria PapersA la xerrada parlarem de com ajudar les persones que tenen càncer. De vegades hi ha por de com abordar el tema amb una persona que té la malaltia: no se sap si se n’ha de parlar, si és millor evitar el tema, què és adequat dir, que no és adequat –de vegades el sentit comú fa més mal que bé-. Són algunes de les qüestions més dubtes generen.

Tractarem el tema de l’acompanyament: del suport físic, psicològic i social, i de com ajudar-se també a un mateix quan fa d’acompanyant: l’estrès dels cuidadors se sol traduir en malestar i en la sensació de cremar-se.

I també parlarem de com el càncer es pot convertir en una oportunitat per créixer i descobrir maneres més positives de percebre la vida. Algunes persones que han passat la malaltia i s’han curat han canviat el seu sistema de creences i han après a valorar coses que potser abans valoraven menys: el temps, les amistats, etc.

Quedarà un temps per comentaris i participació dels assistents.

La Llibreria Papers

La Llibreria papers es troba a la Carretera de Santpedor nº 15 de Manresa, molt a prop de l’Estació d’Autobusos. És un espai literari on sovint s’hi fan activitats culturals: concerts de petit format, presentacions de llibres, etc.

Aquí teniu un mapa amb la seva ubcació.

Informació sobre la xerrada

Dia: Divendres, 19 de febrer de 2016
Hora: 19:00h
Lloc: Llibreria Papers (Ctra de Santpedor, 15, Manresa)
Parlaran: Joan Lluís Sagués (Llibreria Papers) i Joan Salvador Vilallonga (psicooncòleg)
Entrada gratuïta

Enllaços

Aquest article té 0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back To Top
Busca