Regal Psicooncologia

120,00

Puntuat amb 0 de 5
(Puntua-ho!)

Regal que vostè podrà fer a una persona que tingui càncer o tingui un familiar amb la malaltiaEl regal són 3 visites del psicòleg especialitzat a domicili, a la consulta de Manresa o Barcelona, o per Skype.

Descripció

Regal Psicooncologia: Un regal original per a persones amb càncer

Coneixes algú que tingui càncer -o que tingui un familiar amb aquesta malaltia- i ho visqui amb un malestar molt important o una reducció de la qualitat de vidaRegal Psicooncologia és un regal que pots fer a persones que puguin necessitar l’ajuda d’un psicòleg expert en càncer. Consisteix en 3 visites del professional de Psicooncologia a domicili.

Potser és el moment de fer un regal: un aniversari, un sant, etc. O simplement tens ganes de fer alguna cosa especial i no saps què regalar. Amb Regal Psicooncologia demostraràs a aquesta persona que et preocupes pel seu benestar.

Regal psicooncologia - regals originals per persones amb càncerEl/la receptor/a del regal que li faràs es beneficiarà del suport psicològic professional. Un suport molt important per gestionar les conseqüències del càncer. Tant si és ell/a qui té la malaltia, com si és un familiar seu.

L’ajuda por consistir en:

  • atendre les necessitats emocionals.
  • ajudar a comprendre els efectes de la malaltia i el tractament i a conviure-hi.
  • Assessorar sobre com millorar la comunicació amb la resta de la família.
  • Mantenir la pròpia qualitat de vida, fins i tot quan s’està cuidant una persona amb la malaltia.

Encara que algunes persones tenen prou recursos per a afrontar aquesta situació per si soles, n’hi ha que necessiten ajuda experta, i els serveis que ofereixen els hospitals tenen una llista d’espera molt llarga.

Les 3 sessions per a la persona que rebi el teu regal tindrien un preu normal de 165,00 €. Però amb l’oferta Regal Psicooncologia el conjunt de 3 visites sortirà per 120,00 €.

3 visites d’un psicòleg especialitzat, a domicili, per només 120,00 €.

Com funciona Regal Psicooncologia

En un màxim de 7 dies un cop feta la sol·licitud, rebràs un sobre a casa teva. No hauràs de pagar cap despesa d’enviament. El sobre contindrà un altre sobre al seu interior, amb una targeta regal per donar a la persona que es beneficiarà del servei.

A través de la targeta regal convidaré aquesta persona a posar-se en contacte amb mi per concertar la primera d’aquestes visites. Si el beneficiari ho desitja, les visites també es podran fer a la consulta de Manresa o de Barcelona, o bé per videoconferència (Skype).

A més a més si la persona rebutgés el regal, per considerar que no el necessita o per qualsevol altre motiu, rebràs la devolució del 100% de l’import, sempre que ho demanis abans que el receptor final hagi fet la primera de les visites.

Consulta els termes i condicions que s’apliquen al Regal Psicooncologia clicant aquí.

Si tens qualsevol dubte o problema durant la reserva, contacta amb mi a través del telèfon (+34) 644.29.87.59 o per correu electrònic a info@psicologiaencancer.com.


Opinions

Encara no ho ha valorat ningú.

Leave a customer review

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.