Psicotapper

30,00

Puntuat amb 0 de 5
(Puntua-ho!)

Algú del seu entorn té càncer, o té un familiar amb la malaltia, i no sap com ajudar? Psicotàper és una reunió d’amics/gues organitzada a casa d’algú del vostre grup per fer una activitat amb un psicòleg expert.

Descripció

Psicotapper: Regalar experiències inoblidables

Psicotapper és una reunió d’amics i/o amigues que es fa a casa d’un membre d’aquest grup. És una manera que té la colla d’ajudar a una persona amb càncer a passar una estona distreta o fent alguna cosa diferent. L’activitat és conduida pel professional de Psicologia en Càncer, i s’hi poden fer moltes coses:

  • Parlar de la malaltia i de com afecta l’estat d’ànim i la vida diària.
  • Facilitar la comunicació amb els amics i amigues, eliminant tabús i posant les preocupacions sobre la taula.
  • Activitats i dinàmiques d’auto-coneixement.
  • Teràpia del riure: Per deixar el càncer aparcat una estona.
  • Cinefòrum: Veure una pel·lícula i comentar-la col·lectivament.
  • El que vingui de gust

Un regal original per persones amb càncer

Psicotapper - Regalar experiències a una persona amb càncerPsicotapper està pensat pels grups d’amics i amigues que tenen una persona amb càncer, o una persona amb un familiar que té aquesta malaltia, i busquen una manera original d’ajudar-la o de fer-li passar una estona diferent.

El càncer afecta qui el té i les persones del seu voltant, amb sentiments com por, tristesa, ràbia, impotència, a més a més dels efectes secundaris del tractament. Algunes persones tenen prou recursos per afrontar soles aquesta situació, però d’altres es poden beneficiar del suport professional del psicòleg.

Diversos estudis han demostrat la importància del suport social, tant dels amics com de la família, a l’hora d’enfrontar-se a la malaltia.

Com funciona

Per poder-ne aprofitar al màxim els beneficis, Psicotapper es fa en grups d’entre 4 i 10 persones. Es pot adquirir el servei directament des d’aquesta pàgina web, per només 30,00 € per persona, i l’amfitrió NO PAGA!.

Una vegada hagis seleccionat aquest servei, introdueix a “Quantitat” el número de persones que hi assistiran, menys l’amfitrió. Em posaré en contacte amb tú per a concretar la data de l’activitat.

Consulta els termes i condicions que s’apliquen a aquest servei clicant aquí.

Si tens qualsevol dubte o problema durant la reserva, contacta amb mi a través del telèfon (+34) 644.29.87.59 o per correu electrònic a info@psicologiaencancer.com.


Opinions

Encara no hi ha ressenyes.

Leave a customer review

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada