Skip to content

Psicooncologia en parella

Puntuat amb 0 de 5
(Puntua-ho!)

70,0080,00

Visita per fer en parella amb l’especialista de Psicologia en Càncer al despatx de consulta de Manresa o de Barcelona, o bé al seu domicili. Per millorar la comunicació i la qualitat de vida en la parella.

Descripció

Les visites de Psicooncologia en parella es poden reservar:

Les visites es poden pagar en efectiu després de fer-les (al despatx de consulta o a domicili), o bé abans, a través d’aquest web: amb Paypal, Stripe, targeta de crèdit o de dèbit i transferència bancària. També us puc enviar una factura electrònica per email o podeu fer el pagament amb Bizum.

Què és la Psicooncologia en parella

La Psicooncologia en Parella és la visita amb l’especialista de Psicologia en Càncer que es fa en parella al despatx de consulta de Manresa o de Barcelona, o bé al vostre domicili. Cada sessió dura aproximadament 60 minuts.

La parella davant del càncer

Teràpia parella onlineLes parelles que necessiten teràpia amb el psicooncòleg són les que viuen una d’aquestes situacions:

  • Un dels membres té càncer i això afecta la relació entre els dos: problemes de comunicació, sentiments d’incomprensió, canvis de rutines, desajustaments d’horaris, etc.
  • Els dos membres tenen càncer i la seva convivència se’n veu perjudicada.
  • Cap dels dos membres té la malaltia, però la viuen de prop amb algun familiar o amic i es veuen desbordats per la situació.

Què es pot fer a la teràpia de parella en psicooncologia

A la visita de psicooncologia en parella parlarem de les preocupacions que el càncer ha provocat a la relació entre els dos: pors relacionades amb el futur i/o amb els fills, afrontament de moments o decisions difícils, etc. Analitzarem com aquestes preocupacions generen el malestar i conjuntament, buscarem la solució més adequada.

Entre els problemes de parella més habituals com a conseqüència del càncer hi ha les dificultats de comunicació. Les dues persones pateixen, però ho poden estar fent en silenci perquè alguns temes són difícils de tractar. Es vol evitar preocupar l’altre, o no se sap com treure alguns temes delicats. La parella se’n ressent i això afecta tota la relació.

A les visites de psicooncologia en parella hi ha un entorn de confiança per tractar els temes dels quals costa parlar. Tot això amb un professional expert i amb total confidencialitat:

  • Com parlar del càncer amb els fills.
  • Com ajudar-se mútuament, sabent que les necessitats poden canviar d’un dia a l’altre. Prioritzem el benestar i la qualitat de vida.
  • Com recuperar la normalitat després del tractament.
  • Si la persona no es cura i cal abordar el final de vida, us puc acompanyar a tots dos en la presa de decisions i l’afrontament del dol.

Psicooncologia en parella - Psicologia en Càncer Manresa BarcelonaTambé pot ser que el problema no sigui sobre res que necessiti una solució concreta, sinó un malestar emocional relacionat amb la malaltia (por, ràbia, tristesa, desesperança, etc). Aleshores farem ventilació emocional, que us ajudarà a desfogar-vos i a tenir la sensació d’haver-vos tret un pes de sobre. Parlarem en un entorn de confiança i acceptació, respectant el dret de cada persona a ser com és.

Consulteu els termes i condicions que s’apliquen a aquest servei clicant aquí.


Si teniu qualsevol dubte contacteu amb mi per telèfon o WhatsApp al (+34) 644.29.87.59 o per correu electrònic a info@psicologiaencancer.com.


Informació addicional

Modalitat

A la consulta, A domicili

Opinions

Encara no ho ha valorat ningú.

Deixa una opinió com a client

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back To Top
Busca