Psicòleg a casa

70,00

5.0 (1 ressenya)

Visita a domicili amb el psicòleg especialista en l’ajuda a persones amb càncer i familiars. Senti’s més còmode en un entorn conegut, gaudeixi de més privacitat i estalvïi temps i desplaçaments.

Descripció

Les visites amb el psicòleg a casa es poden reservar:

Les visites es poden pagar en efectiu en el moment d’acabar-les, o bé abans, amb els mitjans que ofereix aquest web: Paypal, Stripe, targeta de crèdit o de dèbit i transferència bancària. També et puc enviar una factura electrònica per email.

Com ajuda el psicòleg a casa

Les persones que tenen càncer, així com els seus familiars, ho viuen amb una gran preocupació. Amb la visita a domicili podem tractar aquestes preocupacions i problemes per tal d’augmentar el benestar i recuperar qualitat de vida.

L’avantatge de fer consultes al teu domicili és l’estalvi de desplaçaments, amb la qual cosa guanyes temps. A més a més és un entorn on et sentiràs més segur/a. Ser lluny dels ambients hospitalaris també et permet estalviar-te les llistes d’espera i les massificacions. La durada de les visites és, aproximadament, de 60 minuts.

Les visites a domicili de Psicologia en Càncer es poden fer a poblacions de les comarques del Bages, el Baix Llobregat, el Barcelonès i el Vallès Occidental.

Què pot fer el psicòleg a domicili

Psicòleg a casa - Psicologia per persones en càncer i familiarsA les visites parlarem de les preocupacions que ha provocat el càncer, a tu o a la teva família. És normal tenir por del futur o dificultats de comunicació amb la família. També us puc ajudar a fer front a moments o decisions difícils. Analitzarem aquest malestar i, conjuntament, buscarem la solució més adequada.

També pot ser que el problema no necessiti una solució concreta: De vegades és un malestar emocional relacionat amb la malaltia (por, ràbia, tristesa, desesperança, etc). En aquest cas farem ventilació emocional, que t’ajudarà a sentir-te millor. Podràs parlar lliurement del que et preocupa, perquè tot el que direm serà confidencial.

Les visites estan pensades per fer-les amb una sola persona, però podem parlar de la possibilitat que la parella o algú altre hi sigui present.

Que hi hagi una altra persona a la sessió ajuda a millorar la comunicació familiar. Aquesta es pot veure afectada pel càncer o el seu tractament, i com a psicòleg us pot ajudar, tal com fem a les sessions en parella. En aquest cas, de tot el que parlem, només explicaré a aquesta tercera persona allò que tú vulguis.

Consulta els termes i condicions que s’apliquen a aquest servei clicant aquí.

Si tens qualsevol dubte contacta amb mi per telèfon o WhatsApp al (+34) 644.29.87.59 o per correu electrònic a info@psicologiaencancer.com.


1 ressenya per Psicòleg a casa

  1. Dolors i Josep

    Volem agrair al Joan les visites que va fer amb el nostre fill a casa. El va ajudar a parlar de les seves pors, dels seus dubtes, i gràcies a Déu s’en va anar en pau. Mai li podrem agrair tot el que va fer per la nostre familia.

Mostra les opinions en tots els idiomes (2)

Leave a customer review

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.