Abonament 5 Teràpia de Parella

270,00

Puntuat amb 0 de 5
(Puntua-ho!)

Abonament de 5 visites per fer en parella al despatx de consulta de Manresa o de Barcelona o a domicili, amb un descompte del 10%. Per millorar la comunicació i la qualitat de vida en la parella.

Descripció

Les visites de l’Abonament 5 Teràpia de parella es poden reservar:

 • Des d’aquesta mateixa pàgina
 • Per telèfon o Whatsapp al (+34) 644.29.87.59
 • Per email a info@psicologiaencancer.com
 • Mitjançant el xat en viu (conversa per escrit a temps real) AQUÍ

Què és l’Abonament 5 Teràpia de Parella

L’Abonament 5 Teràpia de Parella és una oferta de 5 visites de Psicooncologia que es fan en parella al despatx de consulta de Manresa o de Barcelona, o bé al domicili dels interessats, amb un descompte del 10%. Així cada consulta costaria 60 euros, però amb aquesta oferta cada visita surt per 54 euros. La durada aproximada d’aquestes visites és de 60 minuts.

La parella davant del càncer

Abonament 5 Teràpia de parella - Psicologia en CàncerLes parelles que necessiten teràpia amb el psicooncòleg són les que viuen una d’aquestes situacions:

 • Un dels membres té càncer i això afecta la relació entre els dos. Es poden presentar problemes de comunicació, sentiments d’incomprensió, canvis de rutines, desajustaments d’horaris, etc.
 • Els dos membres tenen càncer i la seva convivència se’n veu perjudicada.
 • Cap dels dos membres té la malaltia, però la viuen de prop amb algun familiar o amic i es veuen desbordats per la situació.

Què es pot fer a la teràpia de parella en psicooncologia

A la visita de psicooncologia en parella parlarem de les preocupacions que el càncer ha provocat a la relació entre els dos: pors relacionades amb el futur i/o amb els fills, afrontament de moments o decisions difícils, etc. Analitzarem com aquestes preocupacions generen el malestar i conjuntament, buscarem la solució més adequada.

Entre els problemes de parella més habituals com a conseqüència del càncer hi ha les dificultats de comunicació. Les dues persones pateixen, però ho poden estar fent en silenci perquè alguns temes són difícils de tractar. Es vol evitar preocupar l’altre, o no se sap com treure alguns temes delicats. La parella se’n ressent i això afecta tota la relació.

A les visites de psicooncologia en parella es crea un entorn de confiança per tractar els temes dels quals costa parlar. Tot això amb amb la presència d’un professional expert i amb total confidencialitat:

 • Com parlar del càncer amb els fills.
 • Com ajudar-se mútuament, sabent que les necessitats poden canviar d’un dia a l’altre. Prioritzem el benestar i la qualitat de vida.
 • Com recuperar la normalitat després del tractament.
 • Si la persona no es cura i cal abordar el final de vida, el psicòleg us pot acompanyar a tots dos en la presa de decisions i l’afrontament del dol.

Abonament 5 Teràpia de Parella - Psicologia en Càncer Manresa BarcelonaTambé pot ser que el problema no sigui sobre res que necessiti una solució concreta, sinó un malestar emocional relacionat amb la malaltia (por, ràbia, tristesa, desesperança, etc). Aleshores farem ventilació emocional, que us ajudarà a desfogar-vos i a tenir la sensació d’haver-vos tret un pes de sobre. Parlarem en un entorn de confiança i acceptació, respectant el dret de cada persona a ser com és.

El pagament de l’Abonament 5 Teràpia de Parella es fa abans de realitzar la primera de les 5 visites incloses, amb els mitjans de pagament que ofereix aquest lloc web: Paypal, Stripe, targeta de crèdit o de dèbit i transferència bancària.

Consulteu els termes i condicions que s’apliquen a l’Abonament 5 Teràpia de Parella aquí.


Si teniu qualsevol dubte o problema la reserva, contacteu amb mi a través del telèfon (+34) 644.29.87.59 o per correu electrònic a info@psicologiaencancer.com.


Opinions

Encara no hi ha ressenyes.

Leave a customer review

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada