Abonament 5 Psicòleg per email

112,50

Puntuat amb 0 de 5
(Puntua-ho!)

Abonament de 5 consultes per email amb un 10% de descompte. Màxima privacitat i estalvi de temps i diners. Pautes personalitzades per vostè, per imprimir-les, guardar-les i tornar-les a llegir quan ho necessiti.

Descripció

Les visites de l’Abonament 5 Psicòleg per Email es poden reservar:

  • Des d’aquesta mateixa pàgina
  • Per telèfon o Whatsapp al (+34) 644.29.87.59
  • Per email a info@psicologiaencancer.com
  • Mitjançant el xat en viu (conversa per escrit a temps real) AQUÍ

Què és l’Abonament 5 Psicòleg per email

L’Abonament 5 Psicòleg per email és una oferta de 5 consultes de Psicooncologia per a fer per correu electrònic amb un descompte del 10%. Així cada consulta demanada individualment costaria 25,00 euros, però amb aquesta oferta cada visita surt per 22,50 euros.

Quins avantatges té la teràpia online per email

  • El preu és molt reduït
  • La privacitat per a tu és màxima
  • Comoditat: No t’has de moure. Reps l’ajuda al teu ordinador, tauleta o telèfon mòbil
  • Et pots guardar la informació per a rellegir-la en qualsevol moment si ho necessites, tantes vegades com vulguis.

Com funciona el psicòleg per email

Abonament 5 Psicòleg per email - Psicologia en càncerAmb el psicòleg per email reps a través del correu electrònic el suport psicològic que necessita. Primer rebràs un qüestionari sobre allò que et preocupa, perquè el responguis amb el major detall possible. El qüestionari recull la informació necessària per tal que jo, com a professional, pugui donar-te una resposta que t’ajudi. Algunes preguntes seran de resposta molt breu; altres et permetran expressar-te amb les teves pròpies paraules. Això és perquè tant important és el que expresses com la manera d’expressar-ho.

Un cop hagis enviat el qüestionari contestat t’enviaré un email amb la resposta en el menor temps possible. Generalment són menys de 48 hores comptades en dies feiners. A la resposta hi trobaràs una explicació de com actua el problema i un seguit de recomanacions per reduir el malestar i millorar la qualitat de vida. Aquest material no és una resposta automàtica, sinó que l’escric personalment, de manera individualitzada, i centrant-me en les necessitats que tens en aquest moment.

És possible que, analitzant el problema, vegi que una resposta per email no és la més adequada (atesa la seva gravetat o la dificultat de comprendre-ho per escrit). Si passa això, tindràs una devolució del 100% de l’import i et suggeriré que aquesta visita es faci per algun altre mitjà: al despatx de consulta, a domicili o per videoconferència (Skype).

El pagament de l’Abonament 5 Psicòleg per Email es fa abans de realitzar la primera de les 5 visites incloses, amb els mitjans de pagament que ofereix aquest lloc web: Paypal, Stripe, targeta de crèdit o de dèbit i transferència bancària.

Consulta els termes i condicions que s’apliquen a l’Abonament 5 Psicòleg per email aquí.

Si tens qualsevol dubte o problema en fer la reserva, contacta amb mi a través del telèfon (+34) 644.29.87.59 o per correu electrònic a info@psicologiaencancer.com.


Opinions

Encara no hi ha ressenyes.

Leave a customer review

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada