Abonament 10 Skype

340,00

Puntuat amb 0 de 5
(Puntua-ho!)

Abonament de 10 visites amb el psicòleg expert en persones amb càncer i familiars, per fer per Skype (videoconferència des de l’ordinador) amb un 15% de descompte. Comoditat i estalvi de temps i diners.

Descripció

Les visites de l’Abonament 10 Skype es poden reservar:

  • Des d’aquesta mateixa pàgina
  • Per telèfon o Whatsapp al (+34) 644.29.87.59
  • Per email a info@psicologiaencancer.com
  • Mitjançant el xat en viu (conversa per escrit a temps real) AQUÍ

Què és l’Abonament 10 Skype

L’Abonament 10 Skype és una oferta de 10 visites de Psicooncologia per a fer per videoconferència -a través de l’ordinador- amb un descompte del 15%. Així cada visita concertada individualment costaria 40,00 euros, però amb aquesta oferta cada visita surt per 34,00 euros. La durada aproximada de les visites és de 60 minuts.

Quins avantatges té la teràpia amb el psicòleg online

Com a psicòleg online especialista en l’ajuda a persones amb càncer, familiars i professionals de l’oncologia t’ajudaré a reduir el malestar emocional i a millorar la qualitat de vida a través de videoconferència. Aquest métode té els següents avantatges:

  • Estalvi de temps: No t’has de desplaçar fins el meu despatx professional
  • Estalvi de diners: La tarifa és més baixa a les visites per videoconferència que a les presencials
  • Les sessions es poden fer des de qualsevol lloc del món on hi hagi un ordinador i una connexió a internet
  • Tens més privacitat

La teràpia online és tan eficaç com la que es realitza presencialment, com explica aquest article.

Com funciona la psicologia online amb Skype

Abonament 10 Skype - Psicologia en càncerFarem les visites a través de videoconferència amb Skype, mitjançant la càmera i el micròfon del teu ordinador. Ens veurem i conversarem a través de la pantalla.

Si sol·licites aquest abonament a través d’aquesta mateixa pàgina web em posaré en contacte amb tu, per telèfon o per correu electrònic, per fixar el moment per fer la primera d’aquestes visites. El temps d’espera sol ser d’uns 2 o 3 dies com a màxim.

La consulta servirà per parlar de les teves preocupacions i dificultats, i de la manera de resoldre-les. Amb garantia de confidencialitat total.

Skype és un dels programes informàtics més utilitzats per mantenir converses a través de la càmera de l’ordinador. Si encara no el tens, te’l pots descarregar gratuïtament d’aquesta pàgina. Quan el programa estigui instal·lat et demanarà que et posis un nom d’usuari.

El pagament de l’Abonament 10 Skype es fa abans de realitzar la primera de les 10 visites incloses, amb els mitjans de pagament que ofereix aquest lloc web: Paypal, Stripe, targeta de crèdit o de dèbit i transferència bancària.

Consulta els termes i condicions que s’apliquen a l’Abonament 10 Psicòleg Skype aquí.

Si tens qualsevol dubte o problema en fer la reserva, contacta amb mi a través del telèfon (+34) 644.29.87.59 o per correu electrònic a info@psicologiaencancer.com.


Opinions

Encara no hi ha ressenyes.

Leave a customer review

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada