Skip to content

Els usuaris de Psicologia en Càncer (pacients oncològics, familiars i professionals de l’oncologia) ja podeu reservar les vostres visites de psicooncologia amb mi a través de Doctoralia. Tant si ja heu fet visites abans com si no. Ho podeu fer escollint directament el dia i l’hora en que voleu fer la sessió i aportant els detalls que considereu necessaris.

Psicologia en Càncer a Doctoralia

Què és Doctoralia

Doctoralia és una plataforma gratuïta que posa en contacte persones que busquen un especialista en una àrea de la salut amb professionals que es troben a prop seu. Els professionals es poden buscar per la seva especialitat (per exemple, “Psicologia”) i per la seva ubicació (per exemple, “Barcelona” o “Manresa”). Cada professional té el seu perfil i aquest és visible amb tots els detalls, incloent opinions d’usuaris que ja s’han visitat amb ell.

El més rellevant d’aquest servei és la possibilitat de reservar directament una visita amb l’especialista, en qualsevol moment, escollint el lloc, el dia i l’hora. Tant en consultes presencials com online. Això fa que no sigui necessari parlar amb el professional en hores d’oficina o esperar que respongui al telèfon.

El meu perfil a Doctoralia

Potser la manera de veure-ho més clar és entrant al meu perfil a Doctoralia. Hi trobaràs informació sobre les consultes, els serveis, els horaris, els preus de les visites, etc. També s’hi descriu la meva experiència i formació, i hi ha opinions de persones a les qui he visitat, i que agraeixo moltíssim que hagin valorat positivament l’ajuda que han rebut de Psicologia en Càncer. Hi veuràs un apartat per a fer preguntes, que et respondré personalment.

Igualment, i molt important, hi ha el calendari de reserves de Psicologia en Càncer a Doctoralia.

El calendari de reserves de Psicologia en Càncer a Doctoralia

El calendari de reserves permet reservar una visita amb mi directament a través d’internet, en qualsevol moment del dia o de la nit. Te n’explico algunes característiques, però ja veuràs que és molt fàcil de fer servir:

 • El nom de “Psicologia en Càncer” no hi apareix. Surto amb el meu nom personal: Joan Salvador Vilallonga Vilarmau.
 • Hi ha 3 pestanyes: per a demanar visita online, per a demanar visita a la consulta de Manresa i per demanar visita a la consulta de Barcelona. Estan ordenades per disponibilitat: Aquella que té la primera hora disponible en el moment de veure el calendari. Però pots escollir on vols fer la visita.
 • De moment el calendari no permet reservar visites a domicili. Si és el que necessites, posa’t en contacte amb mi i farem la reserva.
 • Si cliques sobre el meu nom aniràs al perfil complet.
 • Quan facis una reserva t’arribarà un missatge, i a mi també em notificarà que l’hora ha estat reservada.
 • Opcionalment podràs aportar informació que penses que pot ser útil per a la sessió. Per exemple, un resum del que et preocupa o el tema del qual vols que parlem.
 • Rebràs un recordatori unes hores abans de la visita.
Joan-Salvador Vilallonga Vilarmau – Doctoralia.es

“I si ho vull fer per altres canals, puc?”

És clar! Els usuaris de Psicologia en Càncer a la consulta de Manresa, Barcelona, a domicili o online, ja sabeu quina és una de les meves propostes de valor més importants: donar opcions. Que pugueu escollir. Per tant, si vols reservar una visita o posar-te en contacte amb mi per altres canals, també ho pots fer:

 • Horaris: Matins o tardes. De 9h a 21h (sempre que hi hagi disponibilitat). A Barcelona l’horari és de 10h a 19:30h.
 • Demanar hora: A part del calendari de Doctoralia es pot fer per telèfon, WhatsApp o correu electrònic.
 • Pagament de les sessions: En efectiu (excepte les sessions online), amb Bizum, amb un ingrés a un compte bancari o amb targeta de crèdit/dèbit.
 • Les sessions online es poden fer amb Skype o amb Zoom.
 • Si cal canviar l’hora de la visita, sempre que es pugui fer, ho farem. En aquest cas recorda avisar-me amb la major antelació possible.

Tens algun dubte? Escriu-me o truca’m i el resolem.

Aquest article té 0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back To Top
Busca