Skip to content

Com demanar hora al psicòleg:

Pots demanar hora al psicòleg especialitzat en l’atenció a persones amb càncer i familiars, per qualsevol dels mitjans següents:

  • Per telèfon o Whatsapp al (+34) 644.29.87.59
  • Per email a info@psicologiaencancer.com
  • Reservant-la directament, escollint tu mateix/a on la vols fer, el dia i l’hora:
Joan-Salvador Vilallonga Vilarmau - Doctoralia.es

Com és una visita al psicòleg

Psicòleg càncer BarcelonaLes visites a Psicologia en Càncer es poden fer a la consulta de Manresa, a la consulta de Barcelona, a domicili o online (Skype o Zoom). Cada sessió dura, aproximadament, 60 minuts.

A les consultes trobaràs l’espai, el temps i la privacitat per poder parlar amb calma de tot el que et preocupa.

Primer farem una anàlisi detallada del problema o conjunt de problemes: en què consisteix la dificultat, quan va començar, què has intentat fer per a solucionar-ho, com t’afecta, a qui més afecta, etc. A continuació buscarem conjuntament les solucions, sempre adaptades a les teves necessitats.

Com es poden abonar les sessions

  • Les visites a la consulta de Manresa, a la consulta de Barcelona o a domicili es poden abonar en efectiu o amb Bizum, un cop acabada la sessió. També es poden abonar abans, amb targeta de crèdit o de dèbit o amb una transferència bancària.
  • Les visites online (per Skype o per Zoom) s’han d’abonar prèviament a través de Bizum, targeta de crèdit o de dèbit, o transferència bancària.

Esther (52 anys)

“A l’hospital em van dir que per parlar amb la psicòloga hi havia una llista d’espera de 3 mesos. Em va semblar massa i, buscant per internet, vaig arribar a Psicologia en Càncer. Vaig fer la primera sessió al cap de 3 dies”.

Amanda (71 anys)

“Em quedo amb una frase que el Joan diu molt: “Quan es tanquen totes les portes, podem obrir una finestra”. El psicòleg busca l’esperança sota les pedres perquè mai no et sentis sola”.

Isabel (58 anys)

“Em van diagnosticar càncer de mama i em van parlar de Psicologia en Càncer. Vaig fer 5 sessions amb ell a Manresa i em van anar molt bé per encarar la malaltia”.

Javier (47 anys)

“El Joan té una preparació i formació exemplars, una gran experiència i ofereix des del primer minut molt interès, implicació, atenció i empatia.”

Antonio (62 anys)

“Jo no havia anat mai al psicòleg, ni sabia que s’hi podia anar per un càncer de pròstata. Però el Joan em va ajudar a entendre el que em passava i a canviar-ho. Els problemes de parella es van solucionar”.

Sònia (34 anys)

“El meu pare va tenir cáncer de pulmó i li van diagnosticar molt tard, quan ja estava terminal. Amb el Joan vaig parlar de les meves pors i del que no podia parlar amb ningú més. M’escoltava i sempre tenia a punt les paraules que jo necessitava. Gràcies!”

Back To Top
Busca