Com demanar hora al psicòleg:

Pots demanar hora al psicòleg per visitar-te a Manresa, a Barcelona, a domicili o online per qualsevol dels mitjans següents:

  • A través d’aquesta mateixa pàgina
  • Per telèfon o Whatsapp al (+34) 644.29.87.59
  • Per email a info@psicologiaencancer.com
  • Omplint aquest formulari:

Com és una visita al psicòleg

Demanar hora al psicòleg a Manresa, a Barcelona, a domicili i onlineLes visites a Psicologia en Càncer tenen una durada aproximada de 60 minuts. Les fem en un espai de màxima privacitat, per poder parlar del que més et preocupa. Un cop estudiat el problema busquem conjuntament una solució o la manera que afecti el menys possible el benestar i la qualitat de vida.

Com es poden abonar les sessions

  • Les visites al despatx de Manresa, al despatx de Barcelona o a domicili es poden abonar en efectiu un cop acabada la sessió. També es poden abonar abans a través del web (amb Paypal, Stripe, targeta de crèdit o dèbit, o transferència bancària).
  • Les visites per Skype i per Email s’han d’abonar prèviament a través del web (amb Paypal, Stripe, targeta de crèdit o dèbit, o transferència bancària).

Per demanar hora al psicòleg, comença seleccionant quina visita vols:

Esther (52 anys)

“A l’hospital em van dir que per parlar amb la psicòloga hi havia una llista d’espera de 3 mesos. Em va semblar massa i, buscant per internet, vaig arribar a Psicologia en Càncer. Vaig fer la primera sessió al cap de 3 dies”.

Amanda (71 anys)

“Em quedo amb una frase que el Joan diu molt: “Quan es tanquen totes les portes, podem obrir una finestra”. El psicòleg busca l’esperança sota les pedres perquè mai no et sentis sola”.

Isabel (58 anys)

“Em van diagnosticar càncer de mama i em van parlar de Psicologia en Càncer. Vaig fer 5 sessions amb ell a Manresa i em van anar molt bé per encarar la malaltia”.

Javier (47 anys)

“El Joan té una preparació i formació exemplars, una gran experiència i ofereix des del primer minut molt interès, implicació, atenció i empatia.”

Antonio (62 anys)

“Jo no havia anat mai al psicòleg, ni sabia que s’hi podia anar per un càncer de pròstata. Però el Joan em va ajudar a entendre el que em passava i a canviar-ho. Els problemes de parella es van solucionar”.

Sònia (34 anys)

“El meu pare va tenir cáncer de pulmó i li van diagnosticar molt tard, quan ja estava terminal. Amb el Joan vaig parlar de les meves pors i del que no podia parlar amb ningú més. M’escoltava i sempre tenia a punt les paraules que jo necessitava. Gràcies!”

MÉS INFORMACIÓ