Posa’t en contacte amb mi

Si vols fer una visita a Manresa, a Barcelona, a domicili o online, o vols resoldre algun dubte, et pots posar en contacte amb mi per qualsevol d’aquests mitjans:

Contacte psicòleg Manresa

whatsapp psicòleg Manresa

Telèfon/Whatsapp: (+34) 644.29.87.59 (Horari d’atenció: De dilluns a divendres, feiners, de 9h a 21h). Si no estic disponible per a respondre a l’instant, podràs deixar el teu missatge.

psicòleg Manresa email

Correu electrònicinfo@psicologiaencancer.com

La línia de Whatsapp és gratuïta, però no és un servei de “psicòleg gratuït”. Hi pots fer consultes senzilles, que es puguin respondre sense haver de fer entrevistes o sessions terapèutiques. Si la qüestió que planteges no es pot respondre per aquests mitjans et recomanaré que facis una visita normal (a la consulta, a domicili, per Skype o per email).


Contacte amb el psicòleg de Manresa i Barcelona

Formulari

També et pots posar en contacte amb mi omplint aquest formulari:

He llegit i accepto l'Avís legal

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 del Parlament Europeu i del Consell, “Reglament General de Protecció de Dades”, t’informo que les dades recollides en aquest formulari s’introduiran al fitxer “Espai de Psicologia i Salut” del que és responsable Joan Salvador Vilallonga (NIF. 39375524F). Les dades es tractaran confidencialment i amb l’única finalitat de gestionar la vinculació del professional amb tu, així com remetre’t la informació que sol·licitis. Pots demanar en qualsevol moment l’accés, l’oposició, la rectificació i la cancel·lació de les teves dades, a través de l’adreça electrònica administracio@psicologiaencancer.com


Despatx de consulta del psicòleg a Manresa


Salut Manresa: C/ Alcalde Armengou, 58 Manresa (entrada per C/ Girona)

Despatx de consulta del psicòleg a Barcelona

Centre de Psicoteràpia: Ronda del General Mitre, 211, 1r 2a (entre Lesseps i Balmes)