Posi’s en contacte amb mi

Si vol fer una visita a Manresa, a Barcelona, a domicili o online, o vol fer qualsevol pregunta, es pot posar en contacte amb mi per qualsevol d’aquests mitjans:

Contacte psicòleg Manresa

whatsapp psicòleg Manresa

Telèfon/Whatsapp: (+34) 644.29.87.59 (Horari d’atenció: De dilluns a divendres, feiners, de 9h a 21h). Si no estic disponible per a respondre a l’instant, podrà deixar el seu missatge.

Contactar Chat directo psicólogo manresa barcelona

Xat en viu: Cliqui la pestanya “HOLA!”, a la part inferior dreta de la pantalla. Si no estic disponible per a respondre a l’instant, podrà deixar el missatge. (Horari d’atenció: De dilluns a divendres, feiners, de 9h a 21h).

psicòleg Manresa email

Correu electrònicinfo@psicologiaencancer.com

 

El xat en viu i la línia de Whatsapp són gratuïts, però no són un servei de “psicòleg gratuït”. Hi pot fer consultes senzilles, que es puguin respondre sense haver de fer entrevistes o sessions terapèutiques. Si la qüestió que planteja no es pot respondre per aquests mitjans li recomanaré que faci una visita normal (a la consulta, a domicili, per Skype o per email).


Contacte amb el psicòleg de Manresa i Barcelona

Formulari

També es pot posar en contacte amb mi omplint aquest formulari:

He llegit i accepto l'Avís legal

 

D’acord amb la Llei 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l’informo que les dades personals contingudes en aquest document són tractades i recollides en un fitxer del que és responsable l’administrador d’aquest lloc web, i estan protegides amb les normes de seguretat que dicta la Llei. Les dades es tractaran confidencialment i amb l’única finalitat de gestionar la vinculació amb vostè, així com remetre-li la informació que sol·liciti. Vostè pot demanar en qualsevol moment l’accés, l’oposició, la rectificació i la cancel·lació de les seves dades, a través de l’adreça electrònica: administracio@psicologiaencancer.com.


Despatx de consulta del psicòleg a Manresa

Despatx de consulta del psicòleg a Barcelona

[dopbsp id=”1″ lang=”ca”]