Skip to content

Teràpia de parella en càncer

La teràpia de parella en càncer és una opció quan algun dels membres de la parella (o tots dos) tenen càncer i la seva relació se'n veu afectada. El càncer no provoca conflictes de parella, però pot fer emergir aquells que estaven ocults. La psicologia, a través de la teràpia de parella, pot ajudar a recuperar la comunicació i la confiança mútua si és el que les persones afectades desitgen.
Continua llegint
L'origen emocional del càncer - Psicologia en Càncer

L’origen emocional del càncer

L'origen emocional del càncer ha estat objecte de debat des que existeix la malaltia. És a dir, des de sempre. Val la pena veure quins arguments fan servir els defensors d'aquesta teoria i què li falta per poder-se igualar a d'altres visions.
Continua llegint

Psicologia en Càncer a Doctoralia

Els usuaris de Psicologia en Càncer (pacients oncològics, familiars i professionals de l'oncologia) ja podeu reservar les vostres visites de psicooncologia amb mi a través de Doctoralia. Tant si ja heu fet visites amb mi com si no. Ho podeu fer escollint directament el dia i l'hora en que voleu fer la sessió i aportant els detalls que considereu necessaris.
Continua llegint

Emprendre em va ajudar a superar el càncer testicular que em van detectar als 30 anys

Aquest és un article convidat, escrit per Ángel López, de Múrcia. L'Ángel em va explicar la seva història i li vaig proposar explicar-la al món, com una de les moltes maneres que hi ha d'afrontar el càncer de testicle i altres malalties oncològiques. Tots els estils d'afrontament són igual de vàlids, des de no fer res o aïllar-se en la soletat, fins a convertir l'experiència en un impuls per a canviar la pròpia vida. L'Ángel va escollir posar en marxa el seu propi negoci.
Continua llegint
El llegat de Josep Baselga - Psicologia en Càncer

El llegat de Josep Baselga

El doctor Josep Baselga va dedicar la seva carrera a investigar teràpies personalitzades contra el càncer. Va esdevenir un dels investigadors en oncologia més reconeguts a nivell mundial. Morí el 21 de març de 2021, havent posat damunt de la taula resultats prometedors en la lluita contra el càncer. Aquest és el llegat de Josep Baselga.
Continua llegint
Back To Top
Busca